Implică-te!

Vă mulțumim că ați ales Fundația Română pentru Bolile Lizozomale pentru a redirecționa între 2% și până la 3,5% din impozitul pe venit.
 • Redirectionarea a 2% din impozitul pe venit catre o organizatie reprezinta alegerea dumneavoastră și nu puteți fi obligati sa faceti acest lucru în favoarea unei anumite organizații.

  Codul Fiscal vă pune la dispozitie, dacă sunteți contribuabil, posibilitatea de redirectionare a 2% din impozitul pe venit datorat pentru anul 2016, către o organizatie neguvernamentală așa cum este Fundația Română pentru Bolile Lizozomale. Formularele 230 (pentru venituri salariale) si 200 (pentru venituri din alte surse) le puteți descărca online pe site-ul ANAF sau precompletate cu datele noastre de pe site-ul nostru DE AICI .

  Dvs. trebuie să le printaţi, să le completaţi şi apoi sa le depuneti astfel:
 • pastrați un formular completat pentru dv, iar pe celelalt il puteți depune direct sau trimite prin posta cu scrisoare recomandata la Administratia Finantelor Publice a localitatii de domiciliu.

  Important: Redirectionarea nu vă implica financiar în niciun fel; este vorba de 2% din impozitul plătit de dv care la ora actuala merge la stat, aveti posibilitatea de a redirectiona acea sumă catre un ONG ales de Dv.

  Cum se face:

  Pasul 1: Descarcati formularul editabil de aici, FORMULAR- PDF

  Pasul 2: Completați formularul cu majuscule astfel:

 • Scrieti anul curent in cele 4 casute din partea de sus a formularului
 • Completați sectiunea I. DATE DE IDENTIFICARE A CONTRIBUABILULUI, cu datele dv,
 • Bifați optiunea 2. Sustinerea unei entitati nonprofit/unitate de cult si completați cu datele F.R.B.L :

  Denumire entitate - FUNDAȚIA ROMANA PENTRU BOLILE LIZOZOMALE, Cod de identificare fiscala -10577678 , Cont (IBAN) bancar RO07RNCB0149042104500001

 • Tipăriți-l în doua exemplare ,puneți data și semnați în chenarele din josul paginii. Nu trebuie să vă faceți griji daca nu stii suma care reprezinta 2% din impozitul platit, aceasta va fi calculata de reprezentantii Administratiei Financiare.

  Daca aveți venituri din mai multe surse descărcați de aici declaratia 200 , FORMULAR PDF